Четвер, 25.04.2024, 16:50Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

    ДП «Бродівський лісгосп» значну увагу приділяє переробці деревини хвойних порід на пиломатеріали обрізні.  Тому  з метою  підвищення  продуктивності  праці  та  якості   обрізних пиломатеріалів хвойних було прийняте рішення про закупівлю енергоощадного  обладнання на базі дискових пил для виготовлення  пиломатеріалів обрізних фірми «WALTER».

     Дана   лінія  включає  в  себе:   верстат  брусовочний    TD - 500  KBA; рольганг роликовий  6М  привідний з витягувачем горбиля  WO  3000; верстат  багатопильний   WD 250-350 KBA, та   заточувальний   верстат ОРТ-1/2, загальною вартістю  2025000,0  гривень.

    Очікувана продуктивність деревообробної лінії 15 метрів кубічних обрізних  пиломатеріалів  хвойних&nb ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: brodylg | Дата: 18.05.2015 | Коментарі (0)

Фінансова звітність за І квартал 2015 року

Переглядів: 371 | Додав: brodylg | Дата: 13.05.2015 | Коментарі (0)

   Конвалія – одна з найулюбленіших квітів травня. Як може не подобатися її стрункий схилений стан, увішаний ніжними білими дзвіночками? Велике, мов долоня, гладеньке зелене листя с рівненькими тонкими прожилками? Конвалія загортається в них, ніби сором’язлива дівчина. А який чудовий аромат вона має! Можна довго милуватися, як краплі вранішньої роси легко збігають по зігнутій стеблині конвалії та падають долу. . Ця чарівна квітка, що росте в тінистих листяних лісах, є символом весни, чистоти, любові і ... смутку.

Про походження конвалій існує безліч легенд. Українська легенда вважає квіти конвалії це перлини, в які перетворився щасливий сміх русалки Мавки, коли вона вперше відчула радість кохання. А Західні легенди розповідають, що в конвалії перетворилися перлові намиста, які зронила Білосніжка. Деякі перекази називають конвалії чарівними ліхтариками гномів, що бродять ночами по лісі. А ще кажуть, що кожну ніч ельфи протирають конвалії найтоншими серве ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: brodylg | Дата: 12.05.2015 | Коментарі (0)

Дотримання всіх вимог створення лісових культур від посіву насіння та проведення підготовки ґрунту до висадки сіянців – запорука успішного вирощення молодого лісу і його природного розвитку в майбутньому. Весняні посадки здійснюють після відтанення ґрунту до початку активного розпускання бруньок. Весняна посадка завжди вважалася більш сприятливою від осінньої у нашому регіоні, адже грунт має достатньо вологи, тож і приживлюваність лісокультур є вищою.

      З початком березня  лісівники знову взяли  до рук меч Колесова. Одним з важливіших на сьогодні питанням було успішне проведення лісокультурної компанії на Бродівщині. Цієї весни  було проведено  в стислі агротехнічні терміни посадка  лісових культур.
             Найбільше  культур посадили  у Заболотцівському лісництві –  20 гектарів, а всього в лісгоспі -  56 гектарів. Весно ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: brodylg | Дата: 07.05.2015 | Коментарі (0)

З огляду на тяжкість наслідків нещасних випадків і захворювань, пов’язаних з працею на виробництві та намагаючись привернути увагу світового співтовариства до створення належних умов праці для людини за принципом пріоритетності її життя та здоров’я, Міжнародна організація праці (МОП) щороку відзначає Всесвітній день охорони праці.

Згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006 встановлено національний День охорони праці, який щороку відзначається 28 квітня, що збігається в часі із Всесвітнім днем охорони праці.

У цей день більш ніж в ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на те, щоб звернути увагу громадськості до невирішених проблем охорони праці.

В ДП «Бродівський лісгосп» був виданий наказ №67 від 30.03.2015року «Про проведення в структурних підрозділах підприємства місячника охорони праці та Всесвітнього дня охорони праці». Затверджено оргкомітет з підготовки та проведення заходів з наго ... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: brodylg | Дата: 30.04.2015 | Коментарі (0)

23 квітня 2015 року  на базі Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства  було проведено обласний конкурс на краще шкільне лісництво, який  проводив Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді з метою активізації участі школярів  в природоохоронній і дослідницько - експерементальній роботі в галузі лісового господарства, підвищення ефективності і якості роботи шкільних лісництв. ДП «Бродівський лісгосп» представляли   два шкільних лісництва: Берлинської ЗОШ І-ІІІ ст. та Бродівської ЗОШ І-ІІІст. № 4. На конкурсі  було показано  науково-дослідні  роботи  команд  у галузі лісового господарства.  Дослідницька робота Берлинського шкільного лісництва була присвячена  грунтам , які зустрічаються у Берлинському лісництві , а Бродівське шкільне лісництво представило роботу по вирощуванню сосни звичайної у різних типах лісорослинних умов. Також юні лісівник ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: brodylg | Дата: 24.04.2015 | Коментарі (0)

Наші лісові масиви сприятливі для розмноження парнокопитних тварин . Ці тварини щорічно завдають значної шкоди лісовому господарству через потраву лісових культур. ДП «Бродівський лісгосп» витрачає неабиякі кошти на відновлення та реконструкцію таких молодих лісових насаджень. У цій проблемі є вирішення, а саме хімічна обробка австрійським репелентом «Цервакол-екстра». Він застосовується восени проти обгризання саджанців лісових культур дикими тваринами: 14 грамів на 2-5-річне деревце (шляхом обмазування).

                              Cervacol Extra( Цервакол екстра): репелент призначений для захисту лісових насаджень від обїдання дикими тваринами в зимовий період, а також можна застосовувати для захисту від обгризання зайцями та мишоподібними гризунами. Дозволене призначення: для захисту хвойних та листяних ... Читати далі »

Переглядів: 716 | Додав: brodylg | Дата: 22.04.2015 | Коментарі (0)

          Добігла до завершального етапу акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Головним завданням цієї акції є залучення шкільної молоді до створення лісів. Це є велика радість – єднання з природою. А для дітей – це ще й відкриття світу, розуміння, що вони причетні до його розвитку. Бо посадити дерева і уявити, як вони далі ростуть, піднімаються до сонця, стають потужними зеленими велетнями – це схоже на чудо. І коли діти беруть у цьому процесі участь, вони також створюють частину майбутнього для цього лісу, свого краю, держави.

         З метою пропагування принципів сталого ведення лісового господарства, підвищення обізнаності населення району про ліс та лісове господарство, а також значимість лісових насаджень та шанобливого      ставлення до лісу і навколишньої природи ДП „Бродівський лісгосп” в рамках проведення акції „Майбутнє лі ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: brodylg | Дата: 17.04.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 45 46 »
1545
Copyright MyCorp © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz