Вівторок, 23.04.2024, 11:47Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 1 » Акція продовжується в ДП «Бродівський лісгосп»
11:09
Акція продовжується в ДП «Бродівський лісгосп»

              Під час акції  проведені дні відкритих дверей, де працівники лісового господарства ознайомлюють  всіх бажаючих з роботою підприємства, а молодь  з лісівничими професіями. Завдяки акції багато дітей мали можливість ознайомитися з діяльністю  та веденням лісового господарства у ДП «Бродівський лісгосп» і просто стати  ближче до природи.  Важливо, що саме ліси забезпечують стабільність екологічної системи  і розвитку життя на планеті який ми власними зусиллями зберігаємо і примножуємо, складовою частиною якою ми є . Багато школярів змогли дізнатися у ДП «Бродівський лісгосп» , як з насіння виростають могутні дуби і високі сосни.

                 З метою обізнаності населення про акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках» кожного тижня працівники лісгоспу розказують в засобах масової інформації  про проведені заходи в рамках акції.  Цього тижня на місцевому телебаченні було проведено 2 виступи  і  опублікована 1 стаття в районній газеті «Голос відродження»

 

               З ініціативи лісівників була озеленена Берлинська ЗОШ.  До даної акції були залуч                          ені лісівники Берлинського лісництва. Лісівники разом з учнями шкільного лісництва не тільки посадили дерева, але й провели бесіду, чому потрібно берегти природу.  На подвірї школи були висаджені кущі самшиту і ялівцю. Лісове господарство надало школі 30 штук саджанців для озелення території школи. Опісля школярі шкільного лісництва розповіли,  що після здячі ЗНО будуть подавати документи для вступу у Львівський лісотехнічний університет.

Фото:Учні шкільного лісництва разом з лісівниками озеленяють територію школи

        Прибирання осель, прилеглих територій є гарною християнською традицією українців напередодні великодніх свят.

           Прибирання територій відбувалося не тільки на  прилеглих територіях. З 20 березня по 2 квітня лісівниками ДП «Бродівський лісгосп»» в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» було організовано прибирання  лісу навколо міста і навколишніх сіл. В акції взяли участь працівники Бродівської РДА, комунальне підприємство «Бродитеплоенерго», Бродівської міської ради, комунальне підприємство «Броди», Бродівська районна рада та громадсьуі організації. За час акції було ліквідовано не одне стихійне сміттєзвалище.  До прибирання долучилась також не байдужі громадяни.

             Фото:  Прибирання лісових масивів навколо міста Броди         

З початку  акції «Майбутнє лісу в твоїх руках  в ДП «Бродівський лісгосп»  проводять  екскурсії на території  лісгоспу.  При цьому школярам розповідають  про професію лісівників, специфіку лісівничого виробництва, як вирощується посадковий матеріал, як проводиться посадка і догляди за лісовими культурами.  Діти дізнаються  багато цікавого  про  наше підприємство.  Учнів цікавить  декоративний посадковий матеріал, який вирощується в лісорозсаднику.

Фото: Інженер лісових культур проводить екскурсію учням  

Переглядів: 413 | Додав: brodylg | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
1545
Copyright MyCorp © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz