Субота, 20.04.2024, 10:02Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 11 » Конкурс малюнка і твору
13:01
Конкурс малюнка і твору

 

В одному з чудових куточків Брідщини в селищі Підкамінь розташований навчально реабілітаційний центр для дітей з особливими потребами. Просторе подвіря, дитячий майданчик, газони, квіти та декоративні кущі це перше враження перебування на території закладу.

Просторі затишні шкільні класи, комп’ютери, наглядні матеріали та надзвичайно добродушні вчителі дають приємне враження про навчальний заклад. Тут дітей вчать не тільки жестів, розмовляти але адаптуватися в сучасне суспільство.

За погодженням колегії Державного агентства лісових ресурсів та президії всеукраїнської ради Товариства лісівників України та з ініціативи ДП «Бродівського лісового господарства» та з метою підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення в житті людини, формування екологічної свідомості, особливості, розширення та поглиблення знань з основ лісівництва, виявлення обдарованої та талановитої молоді і залучення її до співпраці з державним підприємством було організовано Всеукраїнський конкурс на кращий малюнок і твір на лісову тематику серед учнів шкіл –інтернатів.


 

Такий конкурс був проведений якраз у Підкамінському навчально- реабілітаційному центрі для слабочуючих дітей.

У конкурсі взяло участь не багато дітей але це були найбільші природолюби, які є у школі.

На початку конкурсу виступив головний лісничий з побажанням як найкраще висловити свої думки і побажав учасникам перемоги.

Комісія у складі головного лісничого Потьомкіна О.М., інженера лісових культур Кінаш Л.Л., голови профспілки ДП «Бродівський лісгосп» Мартинюк В.П., заступника директора по навчальній роботі Підкамінського РНЦ Мартинюк М.В. вчителя української мови і літератури Карпінської Н.М, вчителя образотворчого мистецтва Присліпської І.Т підведели підсумки і визначили переможців конкурсів. з образотворчого мистецтва по навчальному закладу 1-е місце присуджено учню Левицькому Віталію, 2-ге місце присуджено ученицям Нальотовій Діата та Далик Марії, 3-є місце отримали малюнки Дученко Анжели, Мовчан Василини та Чорної Вікторії . При написанні твору 1-ше місце присуджено учениці Чавазі Ангеліні, 2-ге місце отримали роботи Кашуби Софії та Краплич Богдана, 3-є місце присуджено учням Ткачук Каті, Якимець Івану та Теслюк Тетяні.

Також мають місце роботи із заохочувальними винагородами:

Кононюк Анастасії, Яковина Олег, Туревич Богдана

На шкільній лінійці, яка відбулася у школі було вручено грамоти та цінні подарунки для переможців конкурсу.

Роботи, яким було присуджено перші місця за кращий малюнок та твір, направлені до обласного управління лісового та мисливського господарства для участі у обласному конкурсі.

Школярі були вдячні за нагоду проявити свій талант у конкурсі і для лісівників лісгоспу виконали пісню у жестовому виконанні.

 

Переглядів: 353 | Додав: brodylg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
1545
Copyright MyCorp © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz