П`ятниця, 29.03.2024, 01:14Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 19 » Мисливська ватра
16:01
Мисливська ватра

В суботу, 15 вересня 2018 року, в м. Сколе відбувся І Міжнародний фестиваль “Мисливська ватра” та святкування Дня працівника лісу. Метою заходу є розвиток та популяризація мисливської культури, ловецьких традицій, а також обмін досвідом.

На фестивалі зібралися керівництво області та району, майже чверть депутатського корпусу обласної ради, працівники державних та комунальних лісгоспів. Відвідав фестиваль депутат Верховної Ради України- Андрій Лопушанський . На території ландшафтного парку палацу баронів Гределів у місті Сколе, в переддень Дня працівника лісу, вперше відбувся міжнародний фестиваль "Мисливська Ватра". В межах фестивалю, участь у якому взяли лісівники Львівщини, відбулися урочистості з нагоди «Дня працівника лісу». Навіть сильний дощ, не перешкодив проведенню запланованих заходів.

Від ДП «Бродівський лісгосп» були нагороджені Почесною грамотою Львівської обласної державної адміністрації головний механік лісгоспу Дубовий А.П. та Почесною грамотою Державного агентства лісових ресурсів України лісничий Заболотцівського лісництва Москва А.М

В рамках святкувань відбулись різні заходи, зокрема: конкурс мисливських колективів,"Мисливство очима художників та народних умільців" (виставка, продаж картин, фотографій, виробів з дерева та шкіри, біжутерії та інших виробів"), презентація книги Чудійовича І. Я. «Мисливська «Атлантида» Львівських Карпат», виступи художніх етнічних та професійних колективів, мисливська музика, виводка мисливських собак, імітація голосів мисливських тварин, виставка експонатів мисливської таксидермії, виставка мисливських трофеїв, мисливська та бойківська кухня. Слід зазначити, що великий успіх серед школярів мали дитячі вікторини, конкурси і забави. Також були виступи к гуртів «Фіглярі» та «Цвіт кульбаби» дуету «Голос із серця Карпат», фольклорних колективів району та області.

Свої музикальні здібності показали також лісівники Бродівщини. Гурт Бродівських лісівників співав мисливських пісень. ДП Бродівський лісгосп на виставці виставили роги оленів, косуль, чучела лисиці, борсука, бобра та голови кабана. Кухарі з Брідщини готували різні мисливські смаколики.

Завершальним акордом було запалення «Мисливської ватри» народні гуляння, знайомства та братання мисливців, обмін досвідом

Переглядів: 676 | Додав: brodylg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
1545
Copyright MyCorp © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz