П`ятниця, 26.04.2024, 01:59Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 28 » Просвітницька робота з населенням району
09:05
Просвітницька робота з населенням району

З метою пропагування принципів сталого ведення лісового господарства, підвищення обізнаності населення району про ліс та лісове господарство, відродження традицій українського народу щодо шанобливого ставлення та любові до природи, керівництво ДП „Бродівський лісгосп” , в рамках підготовки до проведення акції „Майбутнє лісу в твоїх руках”, провело виступ на телебаченні. Представників ЗМІ було ознайомлено, а ті в свою чергу ознайомили громадськість Бродівщини, про організаційні заходи, мету і учасників акції, діяльність підприємства. Головний лісничий Потьомкін О.М. розповів про початок акції і хто може взяти у ній участь.

В районній газеті «Голос відродження « в статті «Майбутнє лісу в твоїх руках» інженер лісових культур Кінаш Л.Л. також розповіла про початок акції і запросила всіх охочих прийняти участь.
До участі в заходах залучаються керівники органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів, представники громадських організацій та ЗМІ.
Підліткам на все життя запам’ятається той день, коли вони тримали у своїх руках сіянець, з якого виросте струнка сосна чи вільха-красуня.
Лісівники відвіду­ють школи і студентські аудиторії, намагаючись надати громадського розголосу проблемі збереження лісів та формуванню відповідального ставлення кожного з нас до природного середовища, в якому живемо.
Лісівники — бажані гості в сільських школах. Спілкуючись з дітьми, вони водночас шукають і своїх майбутніх колег.


На учнівські лісництва в період акції покладається особлива місія — юні природолюби своїм прикладом демонструють, як треба ставитися до природи, любити її і оберігати.

В рамках акціях регулярно проводяться екскурсії на підприємство. Інженери розповідають, про довкілля, як вирощується ліс і що відбувається після того як зрубана деревина поступає на лісозавод, як лісівники Бродівського лісгоспу плекають ліс для прийдешніх поколінь, як себе поводити в лісі.

 

 

Переглядів: 280 | Додав: brodylg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
1545
Copyright MyCorp © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz