Середа, 08.05.2024, 02:02Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 28 » У ДП «БРОДІВСЬКИЙ ЛІСГОСП» ПОБУВАЛИ ГОСТІ З ЛУГАНЩИНИ
09:58
У ДП «БРОДІВСЬКИЙ ЛІСГОСП» ПОБУВАЛИ ГОСТІ З ЛУГАНЩИНИ

У ДП «БРОДІВСЬКИЙ ЛІСГОСП» ПОБУВАЛИ ГОСТІ З ЛУГАНЩИНИ

В  рамках Програми «Змінимо країну разом», що здійснюється Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» та фінансується за кошти обласного бюджету Львівської області та компанії ДТЕК,  районна газета «Голос відродження»  та телерадіокомпанія  «Броди» спільно  реалізують проект «Розвиток співпраці ЗМІ Бродівського району Львівської області та Білокуракинського району Луганської області з метою розширення поінформованості мешканців районів-партнерів». Минулого тижня  делегація представників  Білокуракинського  та Марківського районів  побували на Бродівщині. Голова Марківської райради, перший заступник  голови Білокуракинської райдержадміністрації  Сергій Щебетенко, головний лікар  Білокуракинської ЦРЛ,  журналісти  «Радіо Марківки» побували на ДП «Бродівський лісгосп».

Зустрічав гостей з Луганщини  в.о. директора Орест Ониськів.  Розповідаючи про історію створення підприємства він зазначив, що цьогоріч воно відзначило своє сімдесятиріччя. Сьогодні до складу ДП «Бродівський лісгосп» входять шість лісництв, лісозавод, нижній  склад, автоколона, їдальня.  Також Орест Ониськів  розповів  про загальну площа лісів госпордарства  та здобутки  бродівських лісівників.

Луганчани відвідали лісорозсадник, де інженер із захисту  рослин Лідія Кінаш  провела своєрідну екскурсію і розповіла про садивний матеріал, який тут вирощують.

Вразили гостей потужності  лісозаводу. Вони оглянули котельню, що  працює на спалюванні тирси і опалює всі приміщення підприємства, побували  у цехах переробки деревини  і  з  цікавістю подивилися як працюють – торцювальний  та стрічковий верстати, якими нещодавно поповнило свої потужності ДП «Бродівський лісгосп». На нижньому складі  луганчани оцінили якість готової продукції.

Варто зазначити, що  луганчани були вражені потужностями і можливостями  ДП «Бродівський лісгосп» і зазначили, що колектив бродівських лісівників наполегливо працює над тим, щоб примножити зелені багатства нашої країни. Зацікавив їх також і посадковий матеріал, що є на підприємстві і вони висловили  побажання, щодо придбання для  своїх територій.

 

Забокрицька Надія

Переглядів: 366 | Додав: brodylg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
1545
Copyright MyCorp © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz