П`ятниця, 19.04.2024, 11:39Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 6 » У Львівському ОУЛМГ пройшов семінар з розгляду проекту національного стандарту лісоуправління для України
08:53
У Львівському ОУЛМГ пройшов семінар з розгляду проекту національного стандарту лісоуправління для України

 03 червня 2016 року, за ініціативи Національного представництва FSC в Україні та підтримки Дунайсько-Карпатської програми WWF у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбувся семінар щодо обговорення проекту національного стандарту лісоуправління для України.

В семінарі крім представників державних лісогосподарських підприємств, прийняли участь представники Львівської державної лісовпорядної експедиції, аудиторських компаній з лісової сертифікації «СЖС» та «НЕПКОН», громадські діячі.

З вступним словом учасників семінару привітав перший заступник начальника управління Ярослав Целень. Він зосередив свою увагу на важливості прийняття національного стандарту лісоуправління та внесенні змін до нормативних та законодавчих актів, які б відповідали принципам та критеріям FSC. Розповів про значну роботу проведену підвідомчими державними лісогосподарськими підприємствами за 10-річний період користування лісовими сертифікатами і запровадження стандарту FSC, а також невідповідності, які мали місце при проведенні аудитів.

Директор національного представництва FSC в Україні Павло Кравець повідомив, що розробляється національний стандарт з лісової сертифікації адаптований до законодавства України. Створена робоча група з опрацювання національного стандарту і на даний час проводиться його публічне обговорення. Акцентував увагу на актуальності внесення змін до нормативно-правових актів відповідно до вимог міжнародного стандарту FSC. Відзначив значний поступ підприємств Львівського ОУЛМГ у питаннях відповідності управління лісового господарства принципам та критеріям FSC.

Менеджер Національного представництва FSC в Україні Оксана Павліщук презентувала проект національного стандарту лісоуправління для України, розроблений робочою групою.

 

Учасники семінару прийняли активну участь в обговоренні проекту національного стандарту лісоуправління і надали свої конструктивні пропозиції для врахування в новій його редакції.


Відділ лісового господарства

Львівського ОУЛМГ

 

 

Переглядів: 282 | Додав: brodylg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
1545
Copyright MyCorp © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz