Четвер, 25.04.2024, 07:31Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 18 » Завершення акції "Майбутнє лісу в твоїх руках"
15:58
Завершення акції "Майбутнє лісу в твоїх руках"

          Добігла до завершального етапу акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Головним завданням цієї акції є залучення шкільної молоді до створення лісів. Це є велика радість – єднання з природою, а для дітей – це ще й відкриття світу, розуміння, що вони причетні до його розвитку. Адже посадити дерева і спостерігати, як вони  ростуть, піднімаються до сонця, стають потужними зеленими велетнями – це схоже на чудо. І коли діти беруть у цьому процесі участь, вони також створюють частину майбутнього для цього лісу, свого краю, держави.

         З метою пропагування принципів сталого ведення лісового господарства, підвищення обізнаності населення району про ліс та лісове господарство, а також значимість лісових насаджень та шанобливого      ставлення до лісу і навколишньої природи в  ДП „Бродівський лісгосп” з 21 березня по 16 квітня  2016  року проводилася акції „Майбутнє лісу в твоїх руках”. Населення і громадськість Бродівщини  постійно були проінформовані з усіма заходами які проводилися в рамках акції.

                            З початком акції був організований в школах району екологічний тиждень, де працівники лісгоспу розповідали школярам про ліс. Під час лекцій діти дізналися дуже багато цікавої інформації.

          В  лісгоспі  було проведено дні відкритих дверей, на  яких  проводились  екскурсії,  де всі  школярі змогли дізнатись про  структуру і роботу підприємства. Пізнавальними для учнів були розповіді про вирощування сіянців і саджанців. Багато цікавих відповідей отримали учні на свої запитання..

        ДП « Бродівський лісгосп» в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» посадив 4 га лісових культур сосни звичайної.

      Лісовим масивам Бродівського району було подаровано 100 домівок для птахів,  які  виготовили учні. Юні лісівники допомогли у розвішуванні шпаківень

       До акції були долучені громадські організації і церковні громади, які на своїх територіях також садили зелені насадження . Безпосередню участь в акції приймали шкільні лісництва Бродівської Зош І-ІІІ ст. і Берлинської ЗОШ І-ІІІ ст., Заболотцівської ЗОШ І-ІІІст., та Лешнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

      Бродівський лісгосп допоміг провести 15 заходів по благоустрою територій.  Працівники міської та сільських рад, школярі, громадські активісти, священники, небайдужі громадяни  озеленили  території  своїх сіл  і  міста  Броди,  де   посадили ялину, клени, горобину, дуби, самшит  та інші дерева.

 За весь період акції багато зусиль доклали шкільні лісництва по розповсюдженню агіток на протипожежну тематику та  листівок «Не робіть з лісу сміття». Учні розвішали 1000 екземплярів агіток практично по всій території Бродівського району. Листівки виготовив ДП «Бродівський лісгосп» для ознайомлення населення про шкідливість спалювання листя, сінокосів, сміття, а також яку екологічну катастрофу несе засмічення лісів. Юні натуралісти розвішували агітки в місцях масового перебування людей, а саме: зупинки, автовокзал, дошки оголошень, комунальні господарства, а також на церковних подвір’ях. Діти розповідали перехожим чому не можна палити і смітити в лісі.

 

 

 

 

Переглядів: 310 | Додав: brodylg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
1545
Copyright MyCorp © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz